Recensies | Mindfulness en ACT trainingen Nijmegen

Met liefde ontvangen

Door de jaren heen heb ik een paar mooie, liefdevolle recensies mogen ontvangen. Met het online gaan van mijn nieuwe website een mooi moment om er een aantal met je te delen 🙂

 

Door het volgen van de training heb ik geleerd meer in het heden te zijn en de gedachtentrein vaker aan me voorbij te laten gaan, zonder erop te springen.
Dit brengt meer rust in mijn hoofd en lijf waardoor ik gelukkiger ben. Ik wens een ieder die het lastig heeft, deze training toe.

 

José is stipt, iets waarvan je in eerste aanleg zou denken dat dit minder goed zou passen in mindfulness, maar tijdens de bijeenkomst neemt ze de tijd voor een ieder, beantwoord alle vragen, heeft geduld, respect en neemt voor elke deelnemer haar tijd en weet vaak met humor een volgende stap te maken. Na de bijeenkomsten verzorgt ze haar mail op een professionele manier.

 

persoonlijke aandacht. 
Ik heb een keer een les gemist en de week erop mocht ik eerder komen om door te nemen wat ik had gemist.  De sfeer die neergezet wordt is heel open en voelt veilig

 

Goede gebalanceerde cursus, die mij gigantisch heeft geholpen om uit mijn burn-out te klimmen en handvatten biedt om op een wat “luchtigere” manier te surfen op de golven van het leven. En dat zonder ook maar een moment zweverig te worden. Mede dankzij José’s manier van training geven. Aanrader!

 

José is rustig, praat rustig, legt zaken helder uit en respecteert elke deelnemer zoals hij/zij is. Humor ontbreekt niet; erg belangrijk. José is ook stipt. Mailt op de afgesproken dagen de afgesproken zaken. Daar houd ik wel van! 😉

 

Heb jij nog mooie recensies die je met mij wilt delen? Mail ze me, altijd leuk om te ontvangen natuurlijk 🙂