Coaching

Tijdens een individueel traject kun je vanuit aandacht kijken naar de thema’s in jouw leven. Je gaat zien welke patronen zich hierbij voordoen en je gaat ontdekken dat er ook andere keuzes en antwoorden zijn. We maken gebruik van oefeningen uit o.a. de mindfulness en ACT training. Van tevoren spreken we af hoe vaak we elkaar zullen zien.

Doordat er in het individuele coachingstraject alle ruimte is om met aandacht te kijken naar de thema’s in jouw leven zullen terugkerende patronen zichtbaar worden. Zo ook de repeterende keuzes die je door de jaren heen maar blijft maken. Bewust stilstaan bij de keuzes die je maakt zullen inzicht geven. En je bewust maken van het feit dat er andere keuzes te maken zijn. Er zijn altijd alternatieve antwoorden op de vragen die het leven opwerpt. Samen zullen we ontdekken hoe het anders kan. Rustiger. Bewuster.

 

Mindfulness is er voor iedereen. Heb je al eerder een mindfulnesstraining gevolgd? Dan is het coachingstraject een mooi vervolg om dieper in te gaan op de vaardigheden die je al beheerst. Het zorgt voor een verdiepingsslag die je verder helpt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Praktische informatie over de mindfulness trainingen.