Praktische informatie

De trainingen en coachingssessies worden gegeven vanuit de trainingslocatie aan de Groesbeekseweg in Nijmegen. In overleg is het mogelijk om groepstrainingen te verzorgen op een andere locatie.

Kosten

Ik maak een onderscheid tussen een particulier en een zakelijk tarief. De kosten voor een groepstraining Mindfulness (8 bijeenkomsten van 2 uur) zijn € 350 particulier – € 550 zakelijk.

 

De individuele trainingen Mindfulness en ACT bestaan uit 8 bijeenkomsten van 75 minuten. Kosten: € 475 particulier – € 750 zakelijk.

 

Een coachingssessie van drie kwartier kost € 70 particulier en € 95 zakelijk. Hoe vaak we bij elkaar gaan komen bepalen we vooraf samen.

 

Omdat ik sta ingeschreven in de hoogste categorie 1 in het beroepsregister van de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen worden de trainingskosten veelal door de zorgverzekeraar vergoed <lees meer>.

Mindfulness Groesbeekseweg Nijmegen | Training en coaching

Mindfulness is er voor iedereen

Voor de twintiger die van alles wil en moet van zichzelf en daardoor nooit rustig is in het hoofd…

De dertiger die op zijn tandvlees werk, gezin en persoonlijke tijd probeert te combineren…

Veertigers met een zorgtaak die daarbij zichzelf uit het oog verliezen…

Vijftigers, zestigers, zeventigers, tachtig plussers…

 

Mindfulness is er voor iedereen die de kwaliteit van leven wil verbeteren door anders om te gaan met angst, stress, pijn en verdriet. Het is daarbij wel van belang dat je bereid bent ook thuis de oefeningen te doen.

 

Mindfulness is er ook voor jou.

Kom het gewoon eens een keer uitproberen. Net als ik dat ruim 10 jaar geleden deed…

Sapientia mindfulness trainingen en ACT awareness in Nijmegen