Recensies | Mindfulness en ACT trainingen Nijmegen

 

Met liefde ontvangen

Door de jaren heen heb ik een paar mooie, liefdevolle recensies mogen ontvangen.

 

Door het volgen van de training heb ik geleerd meer in het heden te zijn en de gedachtentrein vaker aan me voorbij te laten gaan, zonder erop te springen.
Dit brengt meer rust in mijn hoofd en lijf waardoor ik gelukkiger ben. Ik wens een ieder die het lastig heeft, deze training toe.

 

Mindfulness heeft mij meer opgeleverd dan dat ik verwacht had.
De Mindfulness lessen zijn voor mij echt van toegevoegde waarde.
lk heb geleerd om eerst goed bij zaken stil te staan voordat ik er een oordeel over
geef of er een mening over heb. lk heb geleerd niet te kritisch te ziin, vertrouwen
hebben ,dat het goed komt. En vooral ook dat je niet alles in de hand hebt – “je
kunt het toch niet allemaal veranderen”.
Dit alles geeft me echt meer rust in mijn hoofd en hierdoor krijg je ruimte en zie ie
alles wat positiever in. Dat voelt goed. lk zal mijn oefeningen regelmatig blijven
doen om dit goede gevoel te behouden.

 

Veel steun en persoonlijk inzicht erdoor gekregen!

De persoonlijke aandacht en tact van José zorgt voor een positieve vibe in de groep, iedereen gaat na elke sessie een stukje blijer naar huis terug. De goede weg is gewezen, het navolgen van de geleerde technieken voelt na deze begeleiding niet als een zware opgave

 

Goede gebalanceerde cursus, die mij gigantisch heeft geholpen om uit mijn burn-out te klimmen en handvatten biedt om op een wat “luchtigere” manier te surfen op de golven van het leven. En dat zonder ook maar een moment zweverig te worden. Mede dankzij José’s manier van training geven. Aanrader!

 

José is rustig, praat rustig, legt zaken helder uit en respecteert elke deelnemer zoals hij/zij is. Humor ontbreekt niet; erg belangrijk. José is ook stipt. Mailt op de afgesproken dagen de afgesproken zaken. Daar houd ik wel van! 😉

 

Ik heb onwijs genoten van de mindfulness trainingen. Soms maakt of breekt een leraar/lerares een opleiding. Ik heb geluk dat ik kan zeggen dat jij me enorm hebt geïnspireerd om mindfulness serieus aan te pakken. Het heeft me onwijs veel gebracht en ik leer nu ook nog elke dag. Ontzettend dankbaar dat ik dit, ik noem het een soort nieuwe religie voor mezelf, op jonge leeftijd heb ontdekt 😄. Ik wil je bedanken voor je altijd vriendelijke en oordeel loze luisteren.

 

Jose is een topper! Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me op m’n gemak bij haar, ze is erg bekwaam in haar vak en buiten dat ook nog erg open, vriendelijk en vrolijk! Haar programma heeft een mooie opbouw waarin alles aan bod komt op het moment dat je daar aan toe bent. Zeker een aanrader!

Heb jij nog mooie recensies die je met mij wilt delen? Mail ze me, altijd leuk om te ontvangen natuurlijk 🙂