Recensies | Mindfulness en ACT trainingen Nijmegen

 

Met liefde ontvangen

Door de jaren heen heb ik een paar mooie, liefdevolle recensies mogen ontvangen.

 

Door het volgen van de training heb ik geleerd meer in het heden te zijn en de gedachtentrein vaker aan me voorbij te laten gaan, zonder erop te springen.
Dit brengt meer rust in mijn hoofd en lijf waardoor ik gelukkiger ben. Ik wens een ieder die het lastig heeft, deze training toe.

 

Mindfulness heeft mij meer opgeleverd dan dat ik verwacht had.
De Mindfulness lessen zijn voor mij echt van toegevoegde waarde.
lk heb geleerd om eerst goed bij zaken stil te staan voordat ik er een oordeel over
geef of er een mening over heb. lk heb geleerd niet te kritisch te ziin, vertrouwen
hebben ,dat het goed komt. En vooral ook dat je niet alles in de hand hebt – “je
kunt het toch niet allemaal veranderen”.
Dit alles geeft me echt meer rust in mijn hoofd en hierdoor krijg je ruimte en zie ie
alles wat positiever in. Dat voelt goed. lk zal mijn oefeningen regelmatig blijven
doen om dit goede gevoel te behouden.

 

 

Goede gebalanceerde cursus, die mij gigantisch heeft geholpen om uit mijn burn-out te klimmen en handvatten biedt om op een wat “luchtigere” manier te surfen op de golven van het leven. En dat zonder ook maar een moment zweverig te worden. Mede dankzij José’s manier van training geven. Aanrader!

 

Ik heb onwijs genoten van de mindfulness trainingen. Soms maakt of breekt een leraar/lerares een opleiding. Ik heb geluk dat ik kan zeggen dat jij me enorm hebt geïnspireerd om mindfulness serieus aan te pakken. Het heeft me onwijs veel gebracht en ik leer nu ook nog elke dag. Ontzettend dankbaar dat ik dit, ik noem het een soort nieuwe religie voor mezelf, op jonge leeftijd heb ontdekt 😄. Ik wil je bedanken voor je altijd vriendelijke en oordeel loze luisteren.

 

Jose is een topper! Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me op m’n gemak bij haar, ze is erg bekwaam in haar vak en buiten dat ook nog erg open, vriendelijk en vrolijk! Haar programma heeft een mooie opbouw waarin alles aan bod komt op het moment dat je daar aan toe bent. Zeker een aanrader!

 

De mindfullness training bij Jose heeft een hele mooie en waardevolle aanvulling gegeven op mijn levenspad. Het heeft een heleboel inzichten gegeven en doorbreekt ook bepaalde patronen die zich niet meer dienen in mijn leven. Ik kijk er met veel positiviteit op terug en raadt het iedereen aan om dit ook te kunnen ervaren en voelen.  Jose is daarnaast een hele fijne trainster. Haar toegankelijkheid, warmte en openheid geeft je snel een gevoel van “thuis komen”. Niets is raar, niets “moet” en alles is bespreekbaar. (december 2022)

 
Ik deed de mindfulnesstraining op aanraden van anderen en ik heb er geen spijt van gehad. De begeleiding van José heb ik als zeer prettig ervaren. Ze stelt je snel op je gemak en het is nooit zweverig. Ik leerde me bewust te worden van de momenten waarop ik normaal in de stress zou schieten. Daardoor kon ik snel relativeren en voorkomen dat ik door zou schieten in mijn emoties. Het was, naast gezellig, ook zeer waardevol. (december 2022)
 

Ik wil je bedanken voor de fijne sessies en begeleiding.
Door ACT ben ik als persoon gegroeid.
januari 2024
 
Heb jij nog mooie recensies die je met mij wilt delen? Mail ze me, altijd leuk om te ontvangen natuurlijk 🙂